Leírás és Paraméterek
Kai Shun Nagare damaszk pengés szeletelőkés 23.cm
Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé.
A KAI a Nagare konyhakés sorozattal egy újabb remekművet alkotott a japán késkovácsolás művészetében. A kifinomult formatervezés a különleges anyagok és a technikailag bonyolult gyártási folyamat eredményeként a Nagare sorozat az abszolút luxus kategóriájú konyhakések közé tartozik. A tükörfényesre polírozott pengén, a sugár alakú mintázatban gyönyörűen rajzolódik ki a 72 rétegből álló damaszkolt mintázat. A VG-2 és VG-10 acélból készült penge korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A sötétszürke, rétegelt lemezből készült, ergonomikus markolattal lenyűgöző összképet mutat.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
Leírás
Kai Shun Nagare damaszk pengés szeletelőkés 23.cm
Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé.
A KAI a Nagare konyhakés sorozattal egy újabb remekművet alkotott a japán késkovácsolás művészetében. A kifinomult formatervezés a különleges anyagok és a technikailag bonyolult gyártási folyamat eredményeként a Nagare sorozat az abszolút luxus kategóriájú konyhakések közé tartozik. A tükörfényesre polírozott pengén, a sugár alakú mintázatban gyönyörűen rajzolódik ki a 72 rétegből álló damaszkolt mintázat. A VG-2 és VG-10 acélból készült penge korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A sötétszürke, rétegelt lemezből készült, ergonomikus markolattal lenyűgöző összképet mutat.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.