Leírás és Paraméterek
Yaxell Ketu Japán Aprító - Hámozókés 10 cm-es damaszk pengével A konyhai elfoglaltság kapcsán mindenki két dologra törekszik. Minél kevesebb időt eltölteni ott, és az ott eltöltött idő legyen a lehető legkényelmesebb, legélvezetesebb. Mert sütni-főzni csak kedvel, csak élvezettel lehet. Az gördülékeny konyhai tevékenység pedig éles, minőségi kések használatával kezdődik. A különböző konyhai vágóeszközök sokszor speciális feladatokra lettek kitalálva. Használatuk időt és fáradságot spórol nekünk. A hámozókés használata roppant sokat segít nekünk kisebb zöldségek és gyümölcsök felszeletésekor, meghámozásakor, mint a nagy séfkések. Könnyebben irányítható, és használata kevésbé megterhelő, fárasztó. Yaxell Ketu Termékcsalád A penge a híres japán San Mai technológiával készül. Ez azt jelenti, hogy a középső réteg – a mag – keményebb, merevebb és éltartóbb, a jobb vágási teljesítmény érdekében. Ezt öleli közre két puhább rétegű acél, ami elnyeli a pengére érkező keményebb fizikai hatásokat. Rugalmasabbá és terhelhetőbbé téve a kést. Ezt a technológiát az ősi kardkovácsok fejlesztették ki a kardok készítésekor. A Ketu esetében a mag SG2 Micro-Carbide rozsdamentes acélból készült 63HRC szuperkeményre edzve. (speciális edzési technológiát alkalmazva. Hevítés-jéghűtés-újabb hevítés) Ezt öleli körbe két puhább (55HRC) 3 rétegű damaszk acél. Így tisztelegve a kardkovácsolás ősi művészete előtt. Minden késnek más és más mintázata van, így minden darab teljesen egyedi. A hamon vonal megidézi nekünk az régmúlt japán agyagos edzés hagyományát. A pengéket a speciális, keleti késekre jellemző élszögekkel látták el. Ennek köszönhető a japán kések hihetetlen vágóképessége. A markolat anyag fekete Pakka fa. Remekül ellenáll a nedvességnek. Komfortos, tapadós fogást biztosít használat közben, akár nedves körülmények között is. A minőség önmagáért beszél. A markolatot elől és hátul rozsdamentes acél bakni fogja közre. A minőség önmagáért beszél. Minden Ketu kés mikroszkópos ellenőrzésen megy át mielőtt forgalomba kerülne. A logózások kézzel kerülnek a pengére. A Ketu sorozat minden konyhai tevékenységre kínál professzionális kést. A sütés és főzés egy kulináris élmény, utazás, ami az éles, minőségi késekkel kezdődik – vallják a Yaxell munkatársai.
Gyártó | Yaxell |
Széria | Ketu |
Penge anyaga | SG2-es 3 rétegű damaszk penge |
Penge hossza | 10 cm |
Penge keménysége | 63 HRC |
Markolat anyaga | Pakka fa |
Markolat színe | Fekete |
Cikkszám YXL-34935 |
Leírás
Yaxell Ketu Japán Aprító - Hámozókés 10 cm-es damaszk pengével A konyhai elfoglaltság kapcsán mindenki két dologra törekszik. Minél kevesebb időt eltölteni ott, és az ott eltöltött idő legyen a lehető legkényelmesebb, legélvezetesebb. Mert sütni-főzni csak kedvel, csak élvezettel lehet. Az gördülékeny konyhai tevékenység pedig éles, minőségi kések használatával kezdődik. A különböző konyhai vágóeszközök sokszor speciális feladatokra lettek kitalálva. Használatuk időt és fáradságot spórol nekünk. A hámozókés használata roppant sokat segít nekünk kisebb zöldségek és gyümölcsök felszeletésekor, meghámozásakor, mint a nagy séfkések. Könnyebben irányítható, és használata kevésbé megterhelő, fárasztó. Yaxell Ketu Termékcsalád A penge a híres japán San Mai technológiával készül. Ez azt jelenti, hogy a középső réteg – a mag – keményebb, merevebb és éltartóbb, a jobb vágási teljesítmény érdekében. Ezt öleli közre két puhább rétegű acél, ami elnyeli a pengére érkező keményebb fizikai hatásokat. Rugalmasabbá és terhelhetőbbé téve a kést. Ezt a technológiát az ősi kardkovácsok fejlesztették ki a kardok készítésekor. A Ketu esetében a mag SG2 Micro-Carbide rozsdamentes acélból készült 63HRC szuperkeményre edzve. (speciális edzési technológiát alkalmazva. Hevítés-jéghűtés-újabb hevítés) Ezt öleli körbe két puhább (55HRC) 3 rétegű damaszk acél. Így tisztelegve a kardkovácsolás ősi művészete előtt. Minden késnek más és más mintázata van, így minden darab teljesen egyedi. A hamon vonal megidézi nekünk az régmúlt japán agyagos edzés hagyományát. A pengéket a speciális, keleti késekre jellemző élszögekkel látták el. Ennek köszönhető a japán kések hihetetlen vágóképessége. A markolat anyag fekete Pakka fa. Remekül ellenáll a nedvességnek. Komfortos, tapadós fogást biztosít használat közben, akár nedves körülmények között is. A minőség önmagáért beszél. A markolatot elől és hátul rozsdamentes acél bakni fogja közre. A minőség önmagáért beszél. Minden Ketu kés mikroszkópos ellenőrzésen megy át mielőtt forgalomba kerülne. A logózások kézzel kerülnek a pengére. A Ketu sorozat minden konyhai tevékenységre kínál professzionális kést. A sütés és főzés egy kulináris élmény, utazás, ami az éles, minőségi késekkel kezdődik – vallják a Yaxell munkatársai.
Specifikáció
Gyártó | Yaxell |
Széria | Ketu |
Penge anyaga | SG2-es 3 rétegű damaszk penge |
Penge hossza | 10 cm |
Penge keménysége | 63 HRC |
Markolat anyaga | Pakka fa |
Markolat színe | Fekete |
Cikkszám YXL-34935 |