Leírás és Paraméterek
Kai Shun Pro Sho Usuba japán konyhakés
Tradicionális Usuba japán konyhakés,kiváló választás, zöldségek feldolgozásához, szeleteléshez, aprításhoz.
A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben.
A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve.
Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
Leírás
Kai Shun Pro Sho Usuba japán konyhakés
Tradicionális Usuba japán konyhakés,kiváló választás, zöldségek feldolgozásához, szeleteléshez, aprításhoz.
A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben.
A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve.
Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.