Leírás és Paraméterek
Kai Shun Nagare damaszk pengés hámozókés 9.cm
Kis méretű hámozó, aprító, mindenes konyhakés. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.
A KAI a Nagare konyhakés sorozattal egy újabb remekművet alkotott a japán késkovácsolás művészetében. A kifinomult formatervezés a különleges anyagok és a technikailag bonyolult gyártási folyamat eredményeként a Nagare sorozat az abszolút luxus kategóriájú konyhakések közé tartozik. A tükörfényesre polírozott pengén, a sugár alakú mintázatban gyönyörűen rajzolódik ki a 72 rétegből álló damaszkolt mintázat. A VG-2 és VG-10 acélból készült penge korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A sötétszürke, rétegelt lemezből készült, ergonomikus markolattal lenyűgöző összképet mutat.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
Leírás
Kai Shun Nagare damaszk pengés hámozókés 9.cm
Kis méretű hámozó, aprító, mindenes konyhakés. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.
A KAI a Nagare konyhakés sorozattal egy újabb remekművet alkotott a japán késkovácsolás művészetében. A kifinomult formatervezés a különleges anyagok és a technikailag bonyolult gyártási folyamat eredményeként a Nagare sorozat az abszolút luxus kategóriájú konyhakések közé tartozik. A tükörfényesre polírozott pengén, a sugár alakú mintázatban gyönyörűen rajzolódik ki a 72 rétegből álló damaszkolt mintázat. A VG-2 és VG-10 acélból készült penge korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A sötétszürke, rétegelt lemezből készült, ergonomikus markolattal lenyűgöző összképet mutat.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.