Leírás és Paraméterek
Kai Shun Classic White damaszk pengés szeletelő kés 23 cm
Szeletelő konyhakés, kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.
Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé.
A Kai Shun White damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
A Kai Shun Classic White kések karcsú markolata tartós laminált kőrisfából készült. A faanyaghoz hozzáadott kiváló minőségű gyanták különösen rugalmasak és ellenállóak az anyaggal. Kialakítása kényelmes és biztonságos tapadást biztosít a vágás során.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
Leírás
Kai Shun Classic White damaszk pengés szeletelő kés 23 cm
Szeletelő konyhakés, kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.
Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé.
A Kai Shun White damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
A Kai Shun Classic White kések karcsú markolata tartós laminált kőrisfából készült. A faanyaghoz hozzáadott kiváló minőségű gyanták különösen rugalmasak és ellenállóak az anyaggal. Kialakítása kényelmes és biztonságos tapadást biztosít a vágás során.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.