Leírás
Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 16.5.cm
A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.
A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.
Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának.
A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást.
A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik.
Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap.
Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a séf kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is.
Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
Specifikáció
Gyártó | KAI |
Penge anyag | Daido 1K6 Rozsdamentes acél |
Penge hossz | 16,5 cm |
Penge vastagság | 2 mm |
Penge keménység | 56-58 HRC |
Markolat hossz | 12,5 cm |
Markolat anyag | 18-8 Rozsdamentes acél |
Markolat szín | Szürke |
Teljes hossz | 29 cm |
Súly | 133 g |
Cikkszám / Termékkód | KAI-AB-5156 |